Chat with us, powered by LiveChat
Vaste lage prijzen bij Krakau Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Wieliczka Zoutmijnen

De Wieliczka Zoutmijnen zijn zeer bijzonder en een bijna onmisbare excursie tijdens een stedentrip Krakau. Deze bezienswaardigheid heeft als enige zoutmijn ter wereld een vermelding op de lijst van UNESCO, de World Heritage Site! Deze zoutmijn is al eeuwen oud en ligt maar liefst 135 meter onder de grond. U bent niet de enige die dit natuurwonder komt aanschouwen. Op jaarbasis trekken deze mijnen meer dan 1 miljoen toeristen per jaar!

Tijdens de rondleiding heb je een kans om de twintig historische kamers verbonden door 2 kilometer van passages te bezoeken. Een ongelofelijke oppervlakte beneden de grond! De ondergrondse route van ongeveer 3,5 km leidt door een ongelooflijke wereld van gangen van zout en kamers en zalen met unieke beelden.

De hele tour door de Wieliczka Zoutmijnen duurt ongeveer 4-5 uur. Waarvan u ongeveer 2 uur in de zoutmijn zult besteden. Tijdens deze excursie is er geen lunchpauze. Wieliczka Zoutmijnen. Dit is werkelijk waar een fantastische excursie om te combineren met een stedentrip Krakau. De Wieliczka Zoutmijnen zijn internationaal bekend en gelden als één van de meest gedenkwaardige bezienswaardigheden van Polen.

RESERVEREN

"Het historische Krakau is echt prachtig!"

Bekijk alle reacties