Chat with us, powered by LiveChat
Vaste lage prijzen bij Krakau Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Reactie van de maand Krakaureizen.nl

 

Krakau is een prachtige universiteit stad. Met zijn talrijke gebouwen o.a. Het Lakenhal in het midden van de markt met een groot plein met zijn vele bankjes voor de degene die even willen na genieten van wat ze er zagen. Kortom deze stad is rijk aan historische gebouwen. daar het in de tweede wereld oorlog gespaard is gebleven. Krakau is nog steeds een belangrijk cultureel en wetenschappelijk centrum. Vervolgens de Joodse wijk, de Synagoge en alles wat hier aan verwant is te bezichtigen. Ook kunt u met de koets en paarden een stadsrit maken, erg leuk om mee te maken. Dit kan ik wel schrijven, maar toch blijf ik erbij, U moet het beleven of zelf ondervinden. Deze reis is echt voor herhaling vatbaar, maar dan wel zes dagen of meer.

– Joor Paskerk  op 25-03-2016

Krakau is een mooie stad, kosmopolisch. Veel authentieke gebouwen, rijke geschiedenis. Een grote miljoenenstad. Veel toerisme maar niet irritant, juist een stukje gezelligheid. Een mooie schone stad met veel restaurants, winkels, zowel oud als modern. Oorlog, communisme, veel om te bezichtigen, kerken, musea, de Joodse geschiedenis. Een echte aanrader om deze Europesche stad te bezoeken en die ik ook aan iedereen kan aanbevelen.

– Tom Kleert op 12-06-2016

Fantastische ervaring en zou graag weer eens terug willen, meer het land ook verder verkennen. Hoewel Krakau te vlug voorbij ging. Ik heb mijn ogen uitgekeken, hoe modern de nieuwe winkels waren, en heb ook inderdaad veel gekocht. Maar zal dit ook allemaal veranderen als de euro ook daar zijn intrede doet, hoewel er ook veel gerenoveerd moet worden. We waren met de bus en een prima chauffeur, die de hele weg overal over wist te vertellen, nog nooit zo iemand meegemaakt! Het voordeel je te laten rijden is dit keer wel erg fijn, want het blijven toch ettelijke kilometers. Hopelijk tot de volgende keer!
– Michael Bos op 04-08-2016

"Het historische Krakau is echt prachtig!"

Bekijk alle reacties