Chat with us, powered by LiveChat
Vaste lage prijzen bij Krakau Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Over ons Krakaureizen.nl

Krakaureizen is onderdeel van Poland Travel BV, de specialist in reizen naar Polen. Poland Travel BV onderscheidt zich door scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij stedentrips naar Krakau en maatwerk voor groepen, bedrijven en personeelsverenigingen.

Ontdek de leukste steden van Europa en daarbuiten en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies en activiteiten.

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid
Bent u eenmaal op weg, dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Waarom Krakau Reizen
Al meer dan 10 jaar ervaring
Krakau Reizen heeft al sinds 2002 ervaring in het organiseren van reizen naar Krakau. Jaarlijks gaan duizenden tevreden reizigers met ons naar Krakau.

Flexibel en persoonlijk
Uw persoonlijke reisagent is vanaf met moment tot reserveren en bij terugkomst

Wij kennen de weg in Polen
Krakau Reizen biedt een u keus uit 5 bestemmingen in Polen. In al deze steden weten we precies wat er mogelijk is en wat er te beleven valt. Iedere bestemming heeft namelijk zijn eigen specialist.

Wij houden het betaalbaar
Wij weten als geen ander dat het budget in veel gevallen leidend is voor de keuze van een bestemming, accommodatie en programma. Wij werken met vaste lage prijs.

Wij weten waar we over praten
Onze ervaren medewerkers van Krakau Reizen zijn met zorg geselecteerd en hebben ruime ervaring in de toeristische branche . Maar belangrijker nog, ze weten waar ze over praten. Ze bezoeken zoveel mogelijk bestemmingen zelf. Om sfeer te proeven, maar vooral om u nog beter te kunnen adviseren.

Wij zijn altijd bereikbaar in geval van nood
Er kan zo maar eens iets mis gaan op reis. Dan is het goed te weten dat u slechts een telefoonnummer bij de hand hoeft te hebben. In geval van calamiteiten kunt u ons altijd bellen. Dag en nacht en 7 dagen in de week.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan
Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Dan horen we graag van u. We werken geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte uit van de stad of steden van uw voorkeur. Daarbij ontvangt u ook nog een gratis brochure met daarin tal van excursietips, restaurants en meer. Op basis van zoveel informatie kunt u nog sneller en makkelijker een keuze maken. Zonder dat het u een heleboel tijd kost aan voorwerk, sites bezoeken en informatie aanvragen bij verschillende aanbieders.

"Het historische Krakau is echt prachtig!"

Bekijk alle reacties