Chat with us, powered by LiveChat
Vaste lage prijzen bij Krakau Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Stadswandeling Krakow

De Koninklijke Route is een zeer leuke stadswandeling door Krakow en het hoogtepunt van de oude stad. Er is zoveel te zien! En zeker in een stad met mooie natuur als Krakau is een wandeling een gave manier om hoogtepunten te zien. De stadswandeling Krakow begint bij het Barbacan in het noordelijke deel van de middeleeuwse oude stad en gaat verder langs FloriaƄska, Grodzka, en Kanonicza Straten en eindigt bij het prachtige Wawel-kasteel – de oude residentie van de Poolse vorsten, die werd gebouwd in de 14e eeuw. Vanaf dit kasteel heb je een schitterend en onvergetelijk uitzicht over de stad. Een stadswandeling Krakow is een leuke manier om de stad te ontdekken. Met een aantal prominente historische bezienswaardigheden op weg, is de Koninklijke Route een echte herinnering van de gouden eeuw in de geschiedenis van Krakau. Op een ontspannen manier wegwijs worden in een parel van een stad, is mogelijk met de stadswandeling Krakau.

Tijdens deze wandeling bezoeken wij de hoogtepunten van de stad: De Wawel-heuvel, Koninklijk Kasteel en de Kathedraal, de oude stad, district Jagiellonian University, Planty Park, Grote Markt, Mariakerk, resten van vestingwerken. Op deze manier ziet u een groot deel van de stad Krakau!

RESERVEREN

"Het historische Krakau is echt prachtig!"

Bekijk alle reacties