Chat with us, powered by LiveChat
Vaste lage prijzen bij Krakau Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Stedentrip Krakau

Krakau reizen biedt u een stedentrip Krakau aan inclusief retourvlucht, retourtransfer, hotel met overnachting en ontbijt. Ook kunt u optioneel verschillende excursies bijboeken. U heeft keuze uit een drie, vier of vijf sterren hotel. De hotels zijn midden in het centrum van Krakau en op loopafstand van vele bezienswaardigheden.

Excursies tijdens uw stedentrip Krakau

Wanneer u kiest voor een stedentrip Krakau, dan kunt u verschillende excursies bijboeken. Denk hierbij aan een fietstour, een wandeling door de stad of bezoek de bekende Joodse wijken. Krakau reizen biedt een 3,5 uur durende fietstour aan waarmee u alle bezienswaardigheden in Krakau ontdekt. Houdt u meer van wandelen? Kies dan voor de stadswandeling door Krakau. Tijdens deze wandeling ontdekt u veel middeleeuwsere straatjes en kastelen. Ook komt u bij prachtige uitkijkpunten terecht en ziet u op deze manier een groot deel van de stad Krakau! Voor de fanatieke wandelaars, is er de Schindlers List Tour, waarmee je een kijkje neemt in de voormalige Joodse wijk Kazimierz. Tijdens uw stedentrip Krakau, is een rondleiding door de Wieliczka Zoutmijnen zeker een aanrader. Deze zoutmijnen liggen maar liefst 135 meter onder de grond en zijn eeuwen oud. Daarnaast is tijdens uw stedentrip Krakau een excursie naar Auschwitz Birkenau ook mogelijk. Auschwitz is een uurtje rijden vanuit Krakau en de tour brengt u langs de originele gebouwen van het kamp en de belangrijkste objecten uit de Holocaust.

Tips voor uw stedentrip Krakau

Ryneck Glowny is het oude stadsgedeelte en de Grote Markt van Krakau. Dit gedeelte van de stad wordt gezien als een van de mooiste marktpleinen en is door UNESCO opgenomen in de lijst met werelderfgoederen. Zeker een bezoekje waard dus! Overal in de stad kan je geld pinnen, alleen gaat dit niet in euro’s, maar in zloty’s. 1 euro is omgerekend 4,2 zloty waard. Wanneer u een dagje de stad wilt verkennen, is dit als Nederlander natuurlijk ideaal op de fiets. Dit kan! In Krakau vindt u enorm veel fietsenverhuurders. En als u dan toch in Krakau bent, is een bezoek aan Auschwitz Birkenau een indrukkende tour die u meegemaakt moet hebben.

Alles is voor u geregeld tijdens uw stedentrip Krakau

Als u kiest voor een stedentrip Krakau, dan mag u zelf kiezen welke datum u wilt vertrekken en welke excursies u wilt doen. Eenmaal gereserveerd, dan krijgt u twee weken voor vertrek uw reisbescheidenen met daarin uw reserveringsnummer, desbetreffende vouchers en overige benodigde informatie.

Een stedentrip Krakau heeft u enorm veel te bieden op historisch en cultureel gebied. Boek nu een stedentrip Krakau!

"Het historische Krakau is echt prachtig!"

Bekijk alle reacties