Chat with us, powered by LiveChat
Vaste lage prijzen bij Krakau Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Stedentrip Krakow: de stad die je gezien moet hebben!

Een stedentrip die echt niet mag ontbreken op uw bucket list is natuurlijk de stedentrip Krakow! En dat zeggen wij niet zomaar. Krakow heeft namelijk heel erg veel te bieden. Om te beginnen is Krakow een hele bijzondere stad, deze stad is namelijk ongeschonden de Tweede Wereldoorlog doorgekomen. Tijdens een wandeling door de Oude Stad kom je bijzondere gebouwen tegen in Renaissance stijl. De gids zal u begeleiden door deze historische stad en u zo veel mogelijk leren over de geschiedenis van deze stad.

De stad Krakow ligt ongeveer een uur rijden van de grootste concentratiekampen uit de geschiedenis. Tijdens de stedentrip Krakow is het zeker aan te raden om een excursie te maken naar Auschwitz Birkenau. Deze excursie is een onmisbare kans om één super bijzondere ervaring op te doen. De excursie neemt zo een 6 à 7 uur in beslag en is onder begeleiding van een enthousiaste gids.

Een stedentrip Krakow wordt ook wel het ‘Florence van Polen’ genoemd. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoed lijst van de UNESCO. En wat ook nog een absolute aanrader is om te ontdekken is de Joodse wijk Kazimierz. Tijdens de Schindlers List tour zal de gids u door de Joodse wijk begeleiden. Deze Joodse wijk is het decor geweest van de bekende film ‘Schindlers List’. Tijdens deze wandeling zal u bekende stukjes tegenkomen uit de film. Een echte aanrader.

Krijgt u niet genoeg van de schoonheid van Krakow? Wij ook niet! Er staat namelijk nog een prachtige excursie naar de Wielickza zoutmijnen op u te wachten. Deze zoutmijn is nog in werking en heeft net als het het Oude Stadscentrum een plaats op de Werelderfgoedlijst van UNESCO verdient. U kunt op ongeveer 100 meter diepte genieten van de mooiste zoutgangen en verschillende kunstwerken die hiermee gemaakt zijn.

De vele indrukken die u tijdens de stedentrip Krakow zult opdoen kunt u ’s avonds onder het genot van een hapje en een drankje delen met uw reisgenoten. In polen liggen de prijzen een stuk lager dan in Nederland. Daarbij komt dat de kwaliteit van eten en drinken minstens zo goed is. Een stedentrip Krakow is voor iedereen, jong en oud een super leuke ervaring.
Wacht niet te lang en boek uw stedentrip Krakow!

Boek nu je stedentrip Krakow: Klik hier

"Het historische Krakau is echt prachtig!"

Bekijk alle reacties